AnaSayfa / Genel / Kahve falında enginar ayıklamak

Kahve falında enginar ayıklamak

Kahve falında enginar ayıklamak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sevdiklerini de koruyacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Kahve falında enginar ayıklamak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında enginar ayıklamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında enginar toplamak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında enginar bahçesi görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede enginar görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında enginar tarlası görmek işini kaybedeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında enginar pişirdiğini görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işarettir.

Kahve falında enginar yaprağı görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş enginar görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir