AnaSayfa / Genel / Kahve falında endişeli olmak

Kahve falında endişeli olmak

Kahve falında endişeli olmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kazancının da artacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, temize çıkacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında endişeli olmak gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Kahve falında birini endişeli görmek küskünlük yaşanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında endişeli olmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Kahve falında üzülmek endişelenmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında babayı endişeli görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biri için endişelenmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir