AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hayatını kurtarmak

Kahve falında annenin hayatını kurtarmak

Kahve falında annenin hayatını kurtarmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hastalıklarının son bulacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında annenin hayatını kurtarmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hayatını kurtarmak bütçesinin daralacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında birilerinin hayatını kurtarmak parasının her geçen gün artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin hayatını kurtarmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin hayatını kurtarmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin hayatını kurtarmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hayat kadını kurtarmak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek hayatı kurtarmak hükmünün geçmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir