AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma hoşafı görmek

Kahve falında elma hoşafı görmek

Kahve falında elma hoşafı görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, inancının zayıflayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elma hoşafı gördüyseniz:

  • Durumunuzu iyi değerlendirmeli, sizden veya durumunuzdan faydalanılmaya çalışılmadan harekete geçmelisiniz.

Kahve falında elma hoşafı görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşaf içtiğini görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, yüksek moralli olacağına delalettir.

Kahve falında kuru üzüm hoşafı görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında ayva hoşafı görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı hoşafı içmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dut hoşafı görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında vişne hoşafı görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hoşaf içmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir