AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri çırparak uçmak

Kahve falında elleri çırparak uçmak

Kahve falında elleri çırparak uçmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri çırparak uçmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Kahve falında el çırparak uçmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine inanılır.

Kahve falında ellerini çırparak uçmak birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında elleri çırparak uçmak zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında el ele uçmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleriyle uçmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında ormanın üstünde uçmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlerin üstünde uçmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında camiye doğru uçmak iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir