AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin emzirdiğini görmek

Kahve falında annenin emzirdiğini görmek

Kahve falında annenin emzirdiğini görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok önemli noktalara geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında annenin emzirdiğini gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında anne olmak ve bebek emzirmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin bebek emzirdiğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında annesinin emzirdiğini görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anne olmak bebek emzirmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin bebek emzirdiğini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annesini emzirmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyi emzirmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesi olmayan bebeği emzirmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir