AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise hediye almak

Kahve falında elbise hediye almak

Kahve falında elbise hediye almak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elbise hediye almak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Kahve falında elbise hediye vermek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mor elbise hediye almak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek elbisesi hediye almak keyfinin kaçacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise hediye görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Kahve falında hediye elbise almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, mülkiyetinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye elbise giymek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında takım elbise hediye almak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, insanlara öncülük edeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi elbise hediye almak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kazancının iki kat artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir