AnaSayfa / Genel / Kahve falında el arabası kullanmak

Kahve falında el arabası kullanmak

Kahve falında el arabası kullanmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet eder.

Kahve falında el arabası kullanmak gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında el arabası kullanmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba hızlı kullanmak hedeflerine yaklaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında uzun yolda araba kullanmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı geri geri kullanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çok lüks araba kullanmak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı lüks araba kullanmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, umutlarının söneceğine inanılır.

Kahve falında arabayı zor kullanmak az da olsa kazanç elde edeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında arabayı çok hızlı kullanmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir