AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve helva yemek

Kahve falında ekmek ve helva yemek

Kahve falında ekmek ve helva yemek zengin bir hayata sahip olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve helva yemek gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında ekmek helva yemek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında helva ekmek yemek bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmekle helva yemek çok zor günler yaşayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası helva yemek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ve helva yemek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helva ve ekmek yemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulur.

Kahve falında ekmek arası helva görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helva ekmek dağıtmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir