AnaSayfa / Genel / Kahve falında ehlibeyti görmek

Kahve falında ehlibeyti görmek

Kahve falında ehlibeyti görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ehlibeyti gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında cennet ehlini görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ehlibeyti görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tasavvuf ehli görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir