AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebru yapmak

Kahve falında ebru yapmak

Kahve falında ebru yapmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ebru yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ebru yapmak eksik olan yanının tamamlayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında ebru sanatı yapmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında ebru ismini duymak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ebru yaptığını görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında ebru sanatı görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ebru ismi görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına inanılır.

Kahve falında ebru gündeşi görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebru görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir