AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmüş diş görmek

Kahve falında düşmüş diş görmek

Kahve falında düşmüş diş görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında düşmüş diş gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Kahve falında bütün dişlerinin düştüğünü görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişlerinin düştüğünü görmek adaletin geleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında alt dişlerinin düştüğünü görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin düştüğünü görmek zengin için yoksulluğa, uzun yıllar boyunca çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerin düşmesi görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında diş dolgularının düştüğünü görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerinin düşmesini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir