AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bir yerde banyo yapmak

Kahve falında açık bir yerde banyo yapmak

Kahve falında açık bir yerde banyo yapmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık bir yerde banyo yapmak gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında açık yerde banyo yapmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında açık bi yerde banyo yapmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık bir yerde banyo yapmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında açık alanda banyo yapmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık havada banyo yapmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açıkta banyo yapmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Kahve falında açık yerde tuvaletini yapmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açık yerde tuvalet yapmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir