AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne hazırlandığını görmek

Kahve falında düğüne hazırlandığını görmek

Kahve falında düğüne hazırlandığını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında düğüne hazırlandığını gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Kahve falında başkasının düğününe hazırlanmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğüne gitmeye hazırlanmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğününe hazırlanmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında bir düğün için hazırlanmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında düğüne hazırlandığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kendi düğününe hazırlanmak kafasının sakinleşeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlandığını görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında düğün için hazırlanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir