AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört rakamı görmek

Kahve falında dört rakamı görmek

Kahve falında dört rakamı görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dört rakamı gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Kahve falında yüz rakamı görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beş rakamını görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine delalettir.

Kahve falında sıfır rakamı görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıfır rakamını görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde rakam görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıda rakam yazmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında beş rakamı görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine inanılır.

Kahve falında rakam yazmak korkularının üzerine gideceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir