AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört mevsimi görmek

Kahve falında dört mevsimi görmek

Kahve falında dört mevsimi görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dua alacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dört mevsimi gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve yemek beklentilerin gerçekleşeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde yeşil erik görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsiminden önce kar görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mevsiminde portakal görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimsiz kiraz yemek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Kahve falında dört mevsim yaşamak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir