AnaSayfa / Genel / Kahve falında dördüz bebeğinin olduğunu görmek

Kahve falında dördüz bebeğinin olduğunu görmek

Kahve falında dördüz bebeğinin olduğunu görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, geriye doğru gideceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dördüz bebeğinin olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Kahve falında dördüz bebeğe hamile olmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dördüz bebekler görmek malını ve canını emniyete alacağına, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Kahve falında dördüz bebek emzirmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dördüz bebek görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında dördüz bebeğinin olduğunu görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işlerin toparlanacağına inanılır.

Kahve falında dördüz hamile görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dördüz erkek görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında dördüz hamile olmak ilişkilerin noktalanacağına, sevilen birinin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir