AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolgu yaptırmak

Kahve falında dolgu yaptırmak

Kahve falında dolgu yaptırmak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yükseleceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zaferler kazanacağına inanılır.

Kahve falında dolgu yaptırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir veya ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu yaptırmak neşeli bir hayat süreceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında dolgu düşürmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolgu görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş dolgusu görmek takdir edilen kişi olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dişinin dolgusu düşmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişe dolgu yaptırmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir