AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolgu diş görmek

Kahve falında dolgu diş görmek

Kahve falında dolgu diş görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, güzel işlere imza atacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dolgu diş gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında diş dolgusunu düşürmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Kahve falında diş dolgusu düştüğünü görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kindar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş dolgularının düştüğünü görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerine dolgu yaptırmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında diş dolgusunun düştüğünü görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, işinde en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında dişlere dolgu yaptırmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında diş dolgusunun kırıldığını görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dolgulu diş görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir