AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolarlar görmek

Kahve falında dolarlar görmek

Kahve falında dolarlar görmek gönül gözünün açılacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, mutluluktan havalara uçacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolarlar gördüyseniz:

  • Kişisel tatmin sağlayacağınız aktivitelere zaman ayırın.

Kahve falında dolar ve türk parası görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dolar görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde dolar görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolar destesi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, çok uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında çanta dolusu dolar görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolar vermek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla dolar görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında altın dolar görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir