AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğumdan sonra kan görmek

Kahve falında doğumdan sonra kan görmek

Kahve falında doğumdan sonra kan görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında doğumdan sonra kan gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Kahve falında doğum yaptıktan sonra kan görmek ticaretinin de bozulmayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında doğumdan sonra kan görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında ilişki sonrası kan görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak ve kan görmek yeni işler peşinde koşulacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında doğumda kan görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum yaparken kan görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında öldükten sonra yaşadığını görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para kaybedip sonra bulmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir