AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum günümü görmek

Kahve falında doğum günümü görmek

Kahve falında doğum günümü görmek şansının her zaman yaver gideceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doğum günümü gördüyseniz:

  • Hangisinin öncelikle ele alınması gerektiğine dair ipuçları belirgin hale gelebilir.

Kahve falında sevdiğinin doğum gününü görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü olduğunu görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü sürprizi görmek vefalı bir insan olacağına, sohbetinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin doğum günü olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü kutladığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin doğum gününü görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum günü pastası yemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürpriz doğum günü görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir