AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum eden birini görmek

Kahve falında doğum eden birini görmek

Kahve falında doğum eden birini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya işaret eder.

Kahve falında doğum eden birini gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar hedeflerinize ulaşmanızı engelliyor.

Kahve falında doğum eden kadın görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum eden birini görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Kahve falında kavga edenleri görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında ibadet edeni görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında vefat eden anneyi hasta görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında istifra edeni görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında kavga edenleri ayırmak görmek bolluk içinde yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi tavaf edenleri görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir