AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğduğun şehri görmek

Kahve falında doğduğun şehri görmek

Kahve falında doğduğun şehri görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğduğun şehri gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında doğduğu şehri görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğduğun şehri görmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğduğu memleketi görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında erkek kardeşi doğmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kızın doğduğunu görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeş doğduğunu görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Kahve falında nur doğduğunu görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin doğduğunu görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, tüm kederinin uçup gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir