AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğal taş görmek

Kahve falında doğal taş görmek

Kahve falında doğal taş görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğal taş gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Kahve falında doğal taş görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalettir.

Kahve falında doğalgaz görmek karalar bağlayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında doğal afetten kurtulmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında doğalgaz kaçağı görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında doğal kaynak suyu görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında doğalgaz sobası görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında doğal afetleri görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğalgaz patlaması görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir