AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin güzel görmek

Kahve falında dişlerinin güzel görmek

Kahve falında dişlerinin güzel görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin güzel gördüyseniz:

  • Belli konularda ders almamakta ısrar ediyorsunuz.

Kahve falında güzel diş görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında güzel ve beyaz diş görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve güzel diş görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel diş yaptırmak kısmetlerinin de kapanacağına, konforundan da ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri güzel görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin güzel görmek attığı adımların boşa gideceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çok güzel görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel diş görmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir