AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri ayrık görmek

Kahve falında dişleri ayrık görmek

Kahve falında dişleri ayrık görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, işinde en iyisi olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri ayrık gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Kahve falında ön dişlerini ayrık görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri ayrık görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin ayrık olduğunu görmek mal edineceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında dişlerinin arası ayrık görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Kahve falında ayrık diş görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini ayrık görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında dişleri ayrık görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrık otu yolmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir