AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında dişinin çürüdüğünü görmek

Kahve falında dişinin çürüdüğünü görmek rakiplerini mağlup edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işlerinin sarpa saracağına, her anlamda güçleneceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında birinin dişinin çürüdüğünü görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin çürüdüğünü görmek işsiz ise işe gireceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişinin çürüdüğünü görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında dişi çürümek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında azı dişinin çürüdüğünü görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişin çürüdüğünü görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin çürüdüğünü görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir