AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi çürümek

Kahve falında dişi çürümek

Kahve falında dişi çürümek pişman olacağı şeyler yapacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, epey bir zarara uğrayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi çürümek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında dişin çürüdüğünü görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin çürüdüğünü görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişinin çürüdüğünü görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişin çürüdüğünü görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek dişinin çürüdüğünü görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi çürümek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında azı dişinin çürüdüğünü görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında birinin dişinin çürüdüğünü görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir