Kahve falında dişinin çıktığını görmek

Kahve falında dişinin çıktığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin çıktığını gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında dişinin çıktığı görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Kahve falında kök dişinin çıktığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına inanılır.

Kahve falında kendi dişinin çıktığını görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişi çıktığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek dişinin çıktığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azı dişin çıktığını görmek belaya ve derde düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir