AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini düştüğünü görmek

Kahve falında dişini düştüğünü görmek

Kahve falında dişini düştüğünü görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işlerin günden güne artacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Kahve falında dişini düştüğünü gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında dişinin ağzına düştüğünü görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin avucuna düştüğünü görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alt dişin düştüğünü görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dişinin düştüğünü görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında dişinin düştüğünü görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dişini düştüğünü görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir