AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çekip çıkarmak

Kahve falında dişini çekip çıkarmak

Kahve falında dişini çekip çıkarmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişini çekip çıkarmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında dişi çekip çıkarmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dişini çekip çıkarmak kalkınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin dişinin çekildiğini görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi çekilmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişin çekildiğini görmek geçim derdinin olmayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dişinin çekildiğini görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin çekildiğini görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi çekilmiş görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir