AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişimin düştüğünü görmek

Kahve falında dişimin düştüğünü görmek

Kahve falında dişimin düştüğünü görmek kafasının da rahat edeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişimin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Kahve falında protez dişin düştüğünü görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin düştüğünü görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin dolgusunun düştüğünü görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya inanılır.

Kahve falında çürük dişin düştüğünü görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek bir dişin düştüğünü görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişin düşmesini görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin kırılıp düştüğünü görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir