Kahve falında dişi kuzu görmek

Kahve falında dişi kuzu görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Kahve falında dişi kuzu gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında dişi kuzu görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu dişi görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında koç ve kuzu görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında oğlak ve kuzu görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuyu kesmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında kuzu göbeği toplamak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Kahve falında koyun ve kuzu sevmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, borçlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı topladığını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir