AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi düşmüş görmek

Kahve falında dişi düşmüş görmek

Kahve falında dişi düşmüş görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi düşmüş gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında azı dişinin düştüğünü görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının dişinin düştüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Kahve falında üst dişin düştüğünü görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişi düşürmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında dişimizin düştüğünü görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin çürüyüp düştüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında azı dişin düştüğünü görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir