AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişçide olmak

Kahve falında dişçide olmak

Kahve falında dişçide olmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişçide olmak gördüyseniz:

  • Elinize geçebilecek fırsatları kullanın.

Kahve falında yapılmış diş görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulur.

Kahve falında beyaz diş fırçası görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş yapmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Kahve falında iri diş görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, geleceğinizin güzel olacağına işarettir.

Kahve falında yeni diş fırçası görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında devenin dişlerini görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz diş çekmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir