AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş sallanması görmek

Kahve falında diş sallanması görmek

Kahve falında diş sallanması görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, ruhani önderlik yapacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş sallanması gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında dişlerinin sallandığını görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında dişleri sallanmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bütün dişlerinin sallandığını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerimin sallandığını görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sallanan diş görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bütün dişlerin sallandığını görmek tabiatı kötü olan kişiye, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında dişlerin sallanması görmek neşesinin de yerine geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş sallanmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir