AnaSayfa / Genel / Kahve falında direksiyon kullanmak

Kahve falında direksiyon kullanmak

Kahve falında direksiyon kullanmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında direksiyon kullanmak gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Kahve falında direksiyon kullanmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında direksiyonsuz araba kullanmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında direksiyon hakimiyetini kaybetmek hastalıkların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında direksiyon tutmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret eder.

Kahve falında direksiyonu sağda görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki direksiyonlu araba görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında araba direksiyonu görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında direksiyonsuz araba görmek onları rahat ettireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir