AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilekçe okumak

Kahve falında dilekçe okumak

Kahve falında dilekçe okumak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilekçe okumak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında dilekçe okumak moral olarak çok iyi hissedeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşanma dilekçesi vermek büyük bir ortaklık yapılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilekçe görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilekçe imzalatmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilekçe yazdığını görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında dilekçe vermek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına delalet eder.

Kahve falında boşanma dilekçesi görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilekçe yazdırmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir