AnaSayfa / Genel / Kahve falında devrimci olmak

Kahve falında devrimci olmak

Kahve falında devrimci olmak gerçeklere yüz çevrileceğine, iyi bir kariyer edineceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devrimci olmak gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında devrimci olmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine inanılır.

Kahve falında devrim görmek anne baba ile ters düşüleceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında devrim yapmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devrimci görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir