AnaSayfa / Genel / Kahve falında devrilen ağaçlar görmek

Kahve falında devrilen ağaçlar görmek

Kahve falında devrilen ağaçlar görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, hayatından çıkaracağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devrilen ağaçlar gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında kavak ağacının devrildiğini görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın devrildiğini görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, rızkın artacağına tabir olunur.

Kahve falında çam ağacı devrilmesi görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçların devrildiğini görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç devrildiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Kahve falında devrilen ağaçlar görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine yorulur.

Kahve falında çam ağacı devrildiğini görmek karlı işler yapacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir ağacın devrildiğini görmek çok büyük destek vereceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir