AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet yetkilisi görmek

Kahve falında devlet yetkilisi görmek

Kahve falında devlet yetkilisi görmek zorlukların günden güne artacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet yetkilisi gördüyseniz:

  • Maddi bir sıkıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında devlet yetkilisi görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yetkili olmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yetkili birini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yetkili görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yetki almak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet yöneticisi görmek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet büyüğünün eşini görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet mührü görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir