AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin görmek

Kahve falında devenin görmek

Kahve falında devenin görmek işlerinin başarılı olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında süslenmiş deve görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında deve sürmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek açların doyacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane deve görmek insanların güvenini kazanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan deve görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devenin kaçtığını görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve yavrusu satın almak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işarettir.

Kahve falında devekuşu görmek iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir