AnaSayfa / Genel / Kahve falında anlaşamadığın birini görmek

Kahve falında anlaşamadığın birini görmek

Kahve falında anlaşamadığın birini görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, neşesinin yerine geleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında anlaşamadığın birini gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında yanlış anlaşıldığını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlış anlaşılmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ankaraya tayin olmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüdü anka kuşu görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında müge anlıyı görmek kazancını iki kat arttıracağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında anzer balı yemek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza delalet etmektedir.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, hızlanacağına işarettir.

Kahve falında anubis görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir