AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri çanta görmek

Kahve falında deri çanta görmek

Kahve falında deri çanta görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, suçlamalardan aklanılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri çanta gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Kahve falında yeni deri çanta görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında deri çanta takmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı deri çanta görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah deri çanta görmek büyük başarılara kazanılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında deri siyah çanta görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri çanta görmek çaresizleşeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan derisi çanta görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir