AnaSayfa / Genel / Kahve falında dergi satın almak

Kahve falında dergi satın almak

Kahve falında dergi satın almak ufkunun açılacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dergi satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında dergi satın almak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dergiye bakmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına işarettir.

Kahve falında dergide resmini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, sıkılacağı bir haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında dergi satmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında dergi görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lüks araba satın almak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı çanta satın almak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık satın aldığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir