AnaSayfa / Genel / Kahve falında ankara görmek

Kahve falında ankara görmek

Kahve falında ankara görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ankara gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız sözler söylemenin bedelleri olabilir.

Kahve falında kırmızı anka kuşu görmek başarıya giden yollarını açacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında olduğunu anlayıp uyanmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına alamet eder.

Kahve falında anka görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ankaraya tayin olmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına inanılır.

Kahve falında yanlış anlaşılma görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Kahve falında anzer balı görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ders anlattığını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında anka kuşuna binmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir