AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ders anlattığını görmek

Kahve falında birinin ders anlattığını görmek

Kahve falında birinin ders anlattığını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ders anlattığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini değiştirmeye çalışmamalı kişisel gelişiminize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında ders anlatan öğretmen görmek derdin sona ereceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işarettir.

Kahve falında ders anlattığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ders anlattığını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına işaret eder.

Kahve falında angona görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış anlaşılma görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz anka kuşu görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenle ankaraya gitmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Kahve falında zümrüt anka kuşu görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir