AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem oluyor görmek

Kahve falında deprem oluyor görmek

Kahve falında deprem oluyor görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet eder.

Kahve falında deprem oluyor gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında şiddetli deprem görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem çantası hazırlamak ekmeğinin ve kazancının artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında deprem olacak haberi almak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde depremi yaşamak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sel ve deprem görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem duymak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında depremde evin yıkılmasını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük deprem görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir