AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinden para toplamak

Kahve falında denizin içinden para toplamak

Kahve falında denizin içinden para toplamak şansının bir ömür yaver gideceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinden para toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinden para toplamak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak hayal kırıklığı yaşanacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinden para toplamak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde para toplamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde para toplamak ileri gideceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir